Atelier Wil de Goyer

 

Mijn  passie  voor Schilderen

 

 Mijn naam is Wil de Goyer.                

In mijn leven ben ik plotseling gaan schilderen. Al snel ontwikkelde ik een eigen stijl. Vele jaren later realiseerde ik mij, dat deze gebeurtenis niet zo maar toevallig heeft plaatsgevonden.

Dit viel samen met een periode, waarin ik meer eigen keuzes ging maken op verschillende levensgebieden. Ook realiseer ik  mij nu dat mijn voorkeur voor landschappen en stillevens mij onbewust terugvoeren naar mijn jeugd als schippersdochter. En kom ik met elk schilderij dichter bij mijn eigen hart.

Schilderijen

Ik nodig u uit om mijn schilderijen te bekijken. Kenmerkend voor mijn manier van werken is, dat ik door middel van het spel met diepte, donker en licht telkens weer een unieke sfeer wil weergeven. Waardoor het voor u als kijker spannend en boeiend blijft.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Marijke Abbink | Antwoord 10.10.2019 13:01

Mooi werk Wil!
Leuk dat je nu met hele andere materialen jezelf uitdaagt te werken bij mijn lessen mixed media!

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

10.10 | 13:01

Mooi werk Wil!
Leuk dat je nu met hele andere materialen jezelf uitdaagt te werken bij mijn lessen mixed media!

...
05.07 | 12:14

Wat een prachtige ode aan Overvecht! Ik zou uw werk graag tentoonstellen in ons buurtcentrum in Overvecht-Zuid genaamd Burezina. (www.Burezina.nl) Graag contact

...
18.05 | 09:08

Per 1 juni zijn mijn schilderijen van de wijk Overvecht in Utrecht te zien in de wachtruimte van de huisartsenpraktijk aan de Necktardreef in Overvecht.

...
02.02 | 12:38

Wonen in Overvecht. Overvecht kent zoveel prachtige plekken, zoals Fort de Klop het Kraayenbos, de Ruigenhoek, Gagelbos en zo kan ik nog even doorgaan.

...
Je vindt deze pagina leuk